Nieuws & Blog

Norwest NL

COVID-19 - Aanpassingen van de psycho-medisch-sociale diensten in Brussel

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In deze crisisperiode passen de diensten hun opvang en zorgaanbod aan, wat volgens sommige getuigenissen leidt tot onderbrekingen in de vormen van samenwerking met andere diensten of activiteitensectoren en de facto tot onderbrekingen in de zorgtrajecten van cliënten.

Hoe kunnen we dan goed geïnformeerd zijn?

Het CMDC: de instantie die de gegevens van de diensten centraliseert

Het CMDC, het Centrum voor Maatschappelijke Documentatie en Coördinatie, voert in samenwerking met vele federaties een globale telling uit en brengt de actieve diensten in deze periode van lockdown in kaart: https://social.brussels/sector/560. Het is de meest volledige databank die in de regio beschikbaar is.

Het CMDC nodigt u uit om te controleren of de informatie die bij uw dienst hoort up-to-date is of dat u eventueel aan de kaart wilt worden toegevoegd. Deze informatie kan worden verzonden via het e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Voor elk verzoek met betrekking tot het gebruik van de tool, aarzel niet om contact met hen op te nemen.

Informatie van het OPGG

Het Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Gebied Brussel-Hoofdstad stuurt wekelijks een tweetalige nieuwsflash met informatie over de verschillende initiatieven in de Brusselse regio. U kunt zich inschrijven door te mailen naar Anne-Sophie De Macq: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Norwest - Geestelijke Gezondheid Netwerk

Norwest vzw

Jacques Sermonlaan, 93 - 1090 Jette
Email : info@norwest.be

Zoeken