Nieuws & Blog

Norwest NL

Doorbreek de muren - Norwest Platform voor Crisis en Solidariteit

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

U wilt een gemeenschapsactiviteit opstarten, maar u beschikt niet over de nodige ruimte om deze te organiseren met respect voor de covid-veiligheid/preventie? Sommige van uw collega's zijn op dit moment beschikbaar en willen zich graag nuttig maken voor een partnerdienst? Heb je gehoord dat er een gebrek is aan hulp bij de distributie van voedselpakketten?

Tijdens de crisis werd de zorgcontinuïteit sterk belemmerd en veel diensten werken nog steeds in een beperkt regime bij gebrek aan apparatuur of beschikbare ruimte. Intussen nemen de behoeften van de bevolking toe en veranderen ze. De lijnen zijn in beweging en de diensten werken hard om zich aan te passen maar de toekomst blijft nog onzeker. Terwijl sommigen volledig overbelast zijn, bevinden anderen zich bijna in een impasse of worden ze gedwongen om werk te doen dat niet past bij de algemene behoeften van hun publiek.

Het is op basis van deze vaststellingen dat verschillende bestuurders van Norwest het idee hadden om een crisisplatform op te richten, zodat het aanbod zich kan aanpassen aan de zorgbehoeften tijdens virtuele vergaderingen tussen hulpverleners uit de psycho-medisch-sociale en culturele sectoren van het noordwesten van Brussel.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op 12 juni van 10.00 tot 12.00 uur via de volgende link: https://us02web.zoom.us/j/85695909007.

Iedereen die zich geroepen voelt tot actie en werkt in het noordwesten van Brussel is welkom. Inschrijvingen worden aangevraagd via het e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Norwest - Geestelijke Gezondheid Netwerk

Norwest vzw

Jacques Sermonlaan, 93 - 1090 Jette
Email : info@norwest.be

Zoeken