Nieuws & Blog

Norwest NL

Een klein verslag van de algemene vergadering van 16 juni

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

38 leden en partners van het netwerk hebben deelgenomen aan onze laatste algemene vergadering, die op 16 juni online plaatsvond. Wij vroegen hen wat zij graag zouden zien ontwikkelen binnen Norwest in de komende maanden, in deze bijzondere context die wij nu al meer dan een jaar meeleven.

De deelnemers werden verdeeld in subgroepen waarin zij gedurende ongeveer 20 minuten discussieerden. Daarna werd een verslag gemaakt met iedereen. Wij hebben alles wat gezegd werd gegroepeerd in thema's en deze in bubbels van verschillende grootte geplaatst, naar gelang van het aantal keren dat het thema werd genoemd:

Het is geen verrassing dat het thema "ontmoeting" het vaakst aan de orde kwam. Het idee om weer te gaan ontbijten of aperitieven werd genoemd, maar ook het idee om rond een of meer werkthema's bijeen te komen, een beetje zoals tijdens de studiedag van het netwerk in 2019, maar ook, binnen de werkgroepen per functie of per thema.

Een ander thema dat ook herhaaldelijk naar voren kwam, betreft intervisies of supervisies, de behoefte om complexe zorgsituaties te kunnen uitwisselen, of zelfs, om steun te hebben bij de oriëntatie van bepaalde situaties.

Ten slotte verontschuldigen wij ons bij onze Nederlandstalige partners voor het feit dat de algemene vergadering alleen in het Frans werd gehouden. Wij werken aan de verbetering van onze taalvaardigheid, zowel tijdens vergaderingen als in officiële publicaties. Norwest is een tweetalig netwerk en het is belangrijk dat mensen uit beide taalgemeenschappen (of het nu gebruikers, familieleden of zorgverleners zijn) hun weg kunnen vinden in ons aanbod. Nogmaals sorry! 

Norwest - Geestelijke Gezondheid Netwerk

Norwest vzw

Jacques Sermonlaan, 93 - 1090 Jette
Email : info@norwest.be

Zoeken